BUKHARA SNACKS & ROTI

BUKHARA SNACKS & ROTI Heerlijk Mediterraans en Oosters eten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 173 beoordelingen
17 apr 2021 om 3:30 Tering kneuzen, ik ben fucking stoned en bestel hier een fucking veel eten en niks komt gewoon binnen. Oplichters
10 apr 2021 om 4:48 Mijn eten is niet eens aangekomen superslecht
9 apr 2021 om 5:10 De loempia lag in patat in het vet. De bami was zo droog dat die niet te eten was. We zaten meteen op het toilet te schijten geen aanraden
6 apr 2021 om 21:42 Kan me nichtje nog ritsen dit tfoe
5 apr 2021 om 10:05 Satesaus betaald, niet gekregen. Eten koud. Kipkorn proefde erg raar. Bezorger weigerde flatgebouw in te komen om naar de voordeur te komen, dus moest ik naar buiten. Doe je werk waarvoor je betaalt wordt???
5 apr 2021 om 3:42 Geen eten ontvangen! Erg boos! Na meerdere keren bellen te horen gekregen dat we gedult moesten hebebn maar nooit iets ontvangen! Bestel hier niks!!!!
1 apr 2021 om 11:55 Eten was echt verschrikkelijk. Zelfs met twee liter alcohol in onze mik was het niet te eten. Meest smerige pizza die ik ooit gegeten heb. Kregen ook een heel andere bestelling.
30 mrt 2021 om 12:50 Eten was koud. Mijn soep had een onaantrekelijke kleur en was daarnaast ook heel zout. Niet kunnen eten.
22 mrt 2021 om 13:44 alles kwam netjes en optijd aan. geen klachten, alleen maar gesmuld! :)
22 mrt 2021 om 10:21 Kwam redelijk snel aan voor een zondag en ik ben heel tevreden over het eten
22 mrt 2021 om 5:02 Altijd verkeerd eten anders dan wat ik heb besteld, ze komen laat en het is allesbehalve lekker. NOOIT HIER BESTELLEN HET ZIJN OPLICHTERS
20 mrt 2021 om 16:19 lekker lekker en nog eens LEKKER. top restaurant