BUKHARO SNACKBAR

BUKHARO SNACKBAR Heerlijk Mediterraans en Oosters eten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bukharo Snackbar. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 7:32 Bestelling nooit aangekomen, hoe krijg ik mijn geld terug?
22 jun 2022 om 9:04 Helemaal niks ontvangen heel erg jammer kkk ook geen bericht gehad heel erg jammer dit ik ga in de ochtend verhaal halen en we zien het wel op TripAdvisor More.news at eleven
2 jun 2022 om 7:36 Nooit eten gehad !!! Of watdan ook oplichters wat slecht van thuisbezorgd dat dit kan zo
28 mei 2022 om 17:13 Thanks for the food, really enjoyed
27 mei 2022 om 22:43 Heerlijke roti ontvangen, ik zal hier zeker vaker bestellen
27 mei 2022 om 22:42 top tent lekker gegeten dankjewel
26 mei 2022 om 13:36 Bezorging was zeer snel en het eten was top
21 mei 2022 om 21:54 eten was om te smullen. bezorger was ook snel en was vriendelijk.
21 mei 2022 om 10:19 Heerlijke maaltijd gekregen, kwam ook nog warm aan
26 apr 2022 om 2:11 Stelletje leugenaars !!! Bestelling niet eens ontvangen en wordt er een mail gestuurd dat bestelling is aangekomen. Ranzige honden dat jullie bedriegers.
24 apr 2022 om 9:29 Geen eten ontvangen, telefoonnummer niet te bereiken, oplichterij.
13 apr 2022 om 18:35 KK SHIT RESTAURANT, KK OPLICHTERS, BESTELLING NOOIT AANGEKOMEN, 25€ LICHTER. HOE KRIJG IK MN KK GELD TERUG?